Detta är våra

Tjänster

01.

Bygg & Renovering

Letar du efter en firma som kan hjälpa dig med ditt nästa bygg eller renoveringsprojekt? Då har du hittat helt rätt!

Vi på E.A Bygg städ & Trädgård besitter bred kunskap och lång erfarenhet inom alla sorters byggtjänster. Med vår hjälp slipper du anlita flertalet olika firmor eftersom vi nämligen sköter allt.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att du har en bra och professionell samarbetspartner. Vi håller en nära kontakt med våra kunder och arbetar alltid utefter kundens önskemål.

Vilja arbeten utför vi?

Tjänster inom bygg

02.

Städhjälp

Fördelarna är många när du anlitar oss för din städning.
Vi är ett professionellt team som är flexibla när det gäller anpassning utav tider och behov.

Tveka inte att höra av dig för att se hur vi kan hjälpa dig. Som privatperson kan du självklart använda dig utav RUT-Avdrag vid användning av våra tjänster.
stadning-ea
03.

Trädgård

Behöver du hjälp med trädgårdstjänster har du kommer helt rätt – välkommen att höra av dig!

Bara gräsmattan i din trädgård är ett helt kapitel för sig. Vanlig gräsklippning är en sak, men du behöver även tänka på mossrivning, ogräsbekämpning och förstås regelbunden vattning. Eller behöver du kanske hjälp att anlägga en helt ny gräsmatta? Bland våra trädgårdstjänster hittar du även trädbeskärning – klippning och beskärning av buskar och träd. Vi vet vilka träd som behöver ses över just den här årstiden.

Ett annat enkelt sätt att förhöja din tomt eller trädgård är att använda stenar. Kanske anlägga en ny grusgång, lägga kantsten, en helt ny garageuppfart eller uteplats? Det fixar vi! Ring eller mejla oss för ett kostnadsfritt och personligt möte.

field-of-trees-near-grass.jpg