Ett par ord

Om oss

Välkommen

Om företaget

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vi ser alltid till att hålla en nära kontakt med våra kunder vilket de allra flesta brukar uppskatta. Detta gör att vi förstår din situation på ett bättre sätt och en bra kommunikation leder alltid till ett roligare och bättre arbete.

Takbyte Älmhult

Vi hjälper alla

Välkommen till EA Bygg, städ och trädgård när du behöver hjälp. Vårt företag kan anlitas av vem som helst, oavsett om det gäller ett mindre, eller större projekt. Med hjälp av vår fleråriga erfarenhet inom branscherna är vi det perfekta valet för dig som behöver hjälp med bygg, städ eller trädgård. 

Erfarenhet

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får en firma som är professionell. Att du som kund ska känna dig trygg är vår största prioritet. Därför har vi enbart medarbetare som är utbildade och har lång erfarenhet inom byggtjänster, städhjälp och trädgårdsarbeten.

Vi vill alltid ge våra kunder toppkvalité på våra arbeten. Vi vill att du som kund känna dig trygg med ditt val av företag och skriver därför alltid avtal med våra kunder. Om du arbetar med oss så väljer du ett företag som gör allt för att du som kund ska bli nöjd – det lovar vi!

0 +
Utförda arbeten
0 +
Medarbetare